Alle årgange Søg Facebook BUPL.dk
Søgning i fagbladet Børn&Unge

Der er søgt efter: sundhed* or måltid* or mad* or bevægelse*. Søgningen fandt mere end 100 artikler. Vi viser kun de første 100
Flere institutioner i Kolding Kommune har indført nye retningslinjer for mad og måltider, efter at pædagogerne har prøvet et dialogisk spil, der fokuserer på medarbejdernes egne idéer.
År: 2016 Nr.: 06
Et måltid er en pædagogisk guldgrube. Det er holdningen i Nørrebro-institutionen Martha Hjemmet. Her er måltidet blevet en central og pædagogisk del af hverdagen.
År: 2014 Nr.: 10
Samarbejdet mellem en tidligere Michelin-kok og pædagoger, der praktiserer en bevidst mad- og måltidskultur i den integrerede institution Martha Hjemmet på Nørrebro, er nu blevet til kogebogen ’Marthas Måltider’. Her kan daginstitutioner og familier hente inspiration til sund og nærende brændstof til små børn, der skal udvikle sig.
År: 2010 Nr.: 17
Det kan lade sig gøre i Italien og i Sverige, så hvis vi vil, kan vi også gøre det i Danmark - igen.
År: 2005 Nr.: 18
Fælles frokostordninger for børnene er et rum for dannelse og en mulighed for ­ at udvide de mindstes kendskab til grøntsager, viser forskningsprojektet FRIDA.
År: 2015 Nr.: 08
Vejen Kommune blander sig i de ansattes sundhed, og med et stort treårigt sundhedsfremmeprojekt har kommunen fået sundere pædagoger, viser evaluering.
År: 2014 Nr.: 05
Da Børnehuset Slåenhaven i Odense for fire år siden gik fra madpakker til frokostordning, gav det en ro og hyggelig stemning ved måltidet.
År: 2015 Nr.: 08
Sunde vaner og forebyggelse er ikke et spørgsmål om madpakker eller fælles frokost, men om pædagogernes arbejde med mad og måltider. Det mener Kommunernes Landsforening.
År: 2015 Nr.: 08
Er spisesituationen en udfordring, fordi et eller flere børn nægter at spise det, der bliver serveret? Vi giver jer tips og tricks til, hvordan I kan forebygge kræsenhed og udvikle børnene, så de bliver mere madmodige.
År: 2014 Nr.: 17
Hvidovres daginstitutioner vil inspirere til en madkultur, hvor både traditionel dansk mad og tidens populære retter har en plads
År: 2014 Nr.: 16