Søg Alle årgange Facebook BUPL.dk
År: 2003 Nr.: 42
BUPL Fyn; Fokus på arbejdsløsheden
Generalforsamling pålagde bestyrelsen at tage bestik af den stigende arbejdsløshed blandt pædagoger
Af: Ivan Enoksen
Kommunale nedskæringer sender stadig flere pædagoger ud i arbejdsløshed, og det skal BUPL Fyn tage hensyn til, når den prioriterer sine faglige kræfter.
Et klokkeklart pålæg, som bestyrelsen - ifølge formand Lars Søgaard Jensen - selvsagt hverken vil eller kan sidde overhøring.
For første gang siden de to fagforening på Fyn i 2000 slog sig sammen blev generalforsamlingen holdt en lørdag, og det var - målt på fremmødet - ikke nogen succes. Af den fynske BUPL-fagforenings 4400 medlemmer, fandt kun 158 frem til gerningsstedet, som i år var henlagt til Asylgade i Odense. De to foregående år var det 250, henholdsvis 400 til stede.
"Jeg vil ikke sidde her og sige, at det eksperiment gentager vi aldrig, for vi havde faktisk en udmærket generalforsamling med fin stemning og god tid til refleksioner og debat."
Tiden blev i øvrigt ikke brugt på at diskutere, hvem der er bedst egnet til at efterfølge Bente Sorgenfrey, hvis det kommer dertil.
"Jeg sagde i min beretning, at bestyrelsen i det spørgsmål endnu ikke har lagt sig fast på noget, og så blev der i øvrigt ikke snakket mere om den sag," fortæller Lars Søgaard Jensen.

Bestyrelsen:
Formand Lars Søgaard Jensen var ikke på valg. Hanne Mikkelsen genvalgt som næstformand og kasserer. Anette Lukasiewich genvalgt som hovedbestyrelsesmedlem. Det andet HB-medlem, Marianne Carlsen var ikke på valg. Det var heller ikke de to suppleanter, Leif Rasmussen og Tommy Bredal.
Nyvalgt til bestyrelsen: Karl Pedersen.
Genvalgt: Sussi Damgaard, Anne Lund og Jeanet Gram.
Ikke på valg: Rikke Hunsdahl, Ulla Jensen, Michael Munk Pedersen, Finn Pedersen og Yvette Christoffersen.