Søg Alle årgange Facebook BUPL.dk
År: 2017 Nr.: 04 Børn&Unge som e-paper
Flere end 100 lege på din smartphone
Udelukkende positive tilbagemeldinger på to skolepædagogers nye bevægelsesapp.
Af: Steffen Hagemann
Appen Leg og Læring, LOL, indeholder over 100 aktiviteter og lege, som alle kan bruges til blandt andet bevægelse og understøttende undervisning i indskolingen i folkeskolen. Alene til 1. klassetrin findes der 37 forskellige muligheder.
Appen er lige nu lanceret i indskolingen på alle skoler i Albertslund, og de første tilbagemeldinger fra kollegerne er meget positive, fortæller pædagog Dannie Markussen, der sammen med sin kollega Jonas Andersen, der også er pædagog, har udviklet appen.
»De synes, det er supernemt. Vi har kun fået positiv respons, selvom vi har efterspurgt konstruktiv kritik,« siger han om appen, der også er en del af det materiale, vikarerne på Herstedøster Skole får udleveret.
Dannie Markussen og Jonas Andersen er i fuld gang med at videreudvikle appen, så der dels kommer nye lege og aktiviteter til, dels bliver plads til udvidelser og forbedringer. Og de håber at få udviklet materiale, så appen også kan bruges på mellemtrinnet og i udskolingen.
Appen kan ikke købes af private, men sælges kun til skoler og kommuner. Der er ikke en fast pris, da det afhænger af, hvor mange licenser man bestiller.
»Vi har ikke solgt nogen endnu, men vi har fået mange henvendelser, og vi er i gang med at sende de første tilbud afsted,« siger Dannie Markussen.

Læs mere om appen på lolapp.dk
Her finder du også kontaktoplysninger til Dannie Markussen og Jonas Andersen.