Søg Alle årgange Facebook BUPL.dk
År: 2003 Nr.: 43
BUPL nordjyllands amt; Bestyrelsen delt i formands-spørgsmål
500 deltagere holdt en stille generalforsamling i Nordjylland.
Af: Morten Bonde Pedersen
Spørgsmålet blev stillet, men svaret udeblev. Flere af de knap 500 fremmødte i Aalborg Kongres- og Kulturcenter ville gerne vide, hvem deres valgte vil pege på, hvis der skal vælges ny formand for BUPL inden for de kommende måneder.
"Bestyrelsens svar var, at vi ikke er afklarede endnu. Jeg tror, vi er delte i spørgsmålet," fortæller Ilse Brøgger, formand for BUPL Nordjyllands Amt.
Sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer skal hun være parat til at drage afsted som delegeret, hvis BUPL indkalder til ekstraordinær kongres og formandsvalg i december.
Som bekendt kan det sagtens ske, da BUPL's nuværende formand, Bente Sorgenfrey, kan vise sig at være på vej til at overtage formandsposten i FTF.
En af de to kandidater, som har meldt sig som mulig efterfølger, var selv til stede ved generalforamlingen i Aalborg.
Allan Baumann, der er forretningsudvalgsmedlem, holdt et indlæg om fremtidens institutionsstruktur med fokus på souschefernes placering. Han efterlyste efterfølgende forslag fra salen. Men symptomatisk for aftenen udeblev de.
"Der var generelt ikke den store debat. Det tager jeg som udtryk for, at folk er tilfredse med den linje, vi har lagt," siger Ilse Brøgger.

Bestyrelsen:
Formand: Ilse Brøgger, genvalgt. Kasserer: Kim Sandø Larsen, genvalgt. 1. HB-medlem: Tonny Andersen, ikke på valg. 2. HB-medlem: Per Rishøj Pedersen, nyvalgt. 1. HB-suppleant: Liselotte Thomsen, genvalgt. 2. HB-suppleant: Grete Kirstine Nielsen, genvalgt. Øvrige bestyrelse: Gitte Mølgaard Nielsen, Susan Skaarup Andersen, Majbrit Michelsen, Birgit Elgaard, genvalgt. Hanne Kristensen, Mette Christiansen, Ida Kirstine Jensen, Claus Binderup Sander, Susanne Vigsø, Susanne Myhlendorph-Bagger, ikke på valg.
Niels Jørn Routhe, nyvalgt.