Søg Alle årgange Facebook BUPL.dk
År: 2010 Nr.: 16
Min side: Nu kun for medlemmer
Ny særlig målrettet service til medlemmer via BUPL's hjemmeside signalerer eksklusivitet.
Af: B&U
Fremover vil der være forskel på medlemmer og andre brugere af BUPL's hjemmeside.
Under overskriften 'Min side' bliver alle medlemmer af BUPL nu tilbudt en række nye funktionaliteter, som udefrakommende må kigge langt efter.
Medlemmerne skal logge ind for at få adgang, og de er begyndt at få øjnene op for de nye muligheder.
"Selvom vi nærmest ikke har gjort reklame for det endnu, er der flere, der har fundet vej og set fidusen," siger BUPL's webredaktør Gunhild Hune.
Når et medlem logger på sin side, kan hun se sine data og kontrollere, om BUPL har de rigtige informationer om for eksempel arbejdsplads, mailadresse og telefonnummer.
"Hvis der er fejl eller data, som mangler, kan hun selv rette det med det samme," fortæller
Michael Aage Jensen, der har været projektleder på opgaven med den nye medlemsside. Han håber, at alle medlemmer vil gå ind og tjekke BUPL's oplysninger.
"På den måde kan vi meget nemmere kontakte dem, når BUPL har en besked eller et budskab, som vi gerne vil have direkte ud til medlemmerne i en fart."

Designede nyheder. På 'Min Side' har alle medlemmer fået deres egen unikke forside, der samler nyheder fra hele BUPL's hjemmeside på baggrund af de informationer, BUPL har om hvert enkelt medlem.
Det betyder, at en tillidsrepræsentant fra en vuggestue i Randers vil få både pædagogiske nyheder og input fra 0-6års området, nyheder fra BUPL Østjylland og nyheder, der har relevans for hendes arbejde som tillidsrepræsentant.
"Vi samler de mest relevante nyheder på ét sted for at gøre det nemmere at følge med. Der udover kan man selvfølgelig bevæge sig rundt på hele hjemmesiden, som man plejer," siger Michael Aage Jensen.

Beregn din løn og debatér. På 'Min side' vil der fremover dukke en række andre redskaber op, der gerne skal gøre det mere spændende, lærerigt og sjovt at være medlem i BUPL.
Allerede nu er der en lønberegner, som gør det nemt at tjekke, om man får det rigtige i løn. Der er også et debatforum, som giver medlemmerne mulighed for at debattere med andre pædagoger og fagligt valgte i BUPL.
"Vi håber, at medlemmerne har lyst til at give deres mening til kende på den nye debat, hvor der ikke er anonyme deltagere," siger Michael Aage Jensen, der også har et netværksredskab på vej i efteråret. Her vil BUPL tilbyde medlemmerne at skabe deres egne netværksgrupper, hvor de kan dele viden og erfaringer og udvikle det pædagogiske fag og dets vilkår.
Det bliver muligt at oprette en profil og deltage i åbne grupper, skabe egne grupper og bruge stedet som netværk mellem enkelte medlemmer. Også BUPL vil kunne bruge netværksredskabet til at styrke de fysiske netværk, der findes i forvejen.
"For eksempel kan alle tillidsrepræsentanter i en kommune oprette en lukket gruppe, hvor de kan dele viden, lave aftaler og dagsordener og så videre. Når der kommer en ny deltager i et netværk, så kan hun hurtigt se, hvad der er sket og aftalt tidligere ved for eksempel at læse tilbage i beskederne," siger Michael Aage Jensen.

Eksklusive dokumenter. Det er ikke kun på 'Min Side', at medlemmerne vil opleve eksklusivitet. Også rundt på de mange sektioner af hjemmesiden vil man fremover kunne opleve, at visse dokumenter kun kan læses af medlemmer.
"Tidligere kunne ikke-medlemmer læse mange af vores vejledninger og få anden service i elektronisk form, men fremover vil det kræve, at man er logget ind for at se det. På den måde sikrer vi, at vores medlemmer er bedre klædt på end de, der fravælger BUPL," siger Michael Aage Jensen.